De Schiedammer Online

zondag 27 september 2015

Hennepkwekerij in Schiedam-West ontmanteld


SCHIEDAM -  Tijdens de Brandersfeesten, gaat het normale werk ook gewoon door voor de politie. Vannacht loeiden de sirenes van verschillende auto's toen assistentie nodig was om een amokmakende man te overmeesteren. Een uur ervoor werd een inbreker ingerekend. Vanmiddag werd er een hennepkwekerij in Schiedam-West ontmanteld.




De politie kwam de hennepkwekerij aan de Francois Haverschmidtlaan - met liefst zeshonderd hennepplanten - op het spoor dankzij attente buurtbewoners. Er was sprake van diefstal van stroom. De politie spreekt van een zeer gevaarlijke situatie. Er is niemand aangehouden. De bewoners van de woning waarin de hennepkwekerij, waren al enige tijd niet meer gesignaleerd in de woning. Het meisje op de foto, was een buurmeisje dat erg belangstellend was in politiewerk en dat van de agenten een demonstratie kreeg hoe het in zijn werk gaat als er iemand wordt ingerekend.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.


600 planten

Stroomdiefstal

 


3 opmerkingen:

  1. Eeuhhmmm... De bewoners van de woning waar de wietplantage is gevonden zijn niet ingerekend. Deze bewoners zijn al enige tijd niet meer gesignaleerd in de woning die zij huurden.

    Aangezien de agenten ook enige tijd niet veel meer konden doen als wachten, en een buurmeisje erg belangstellend was naar het politiewerk is, op verzoek van het meisje, voorgedaan hoe iemand wordt ingerekend. Het buurmeisje in kwestie vond dit schitterend. Ze mocht ook de politieauto nog bekijken waarna ze, vanzelfsprekend, weer haar eigen weg kon vervolgen. Op de foto is te zien hoe bij het buurmeisje, op haar eigen verzoek, wordt voorgedaan hoe iemand wordt ingerekend.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dank je voor de aangebrachte nuance Richard, de foto zou idd kunnen suggereren dat ze is ingerekend, dat had ik er ook eerst onder gezet, maar dat bijschrift inmiddels al weer verwijderd. Ik zal het nog verder verduidelijken.

      Verwijderen