De Schiedammer Online

maandag 26 oktober 2015

Hermes-DVS en Kethel Spaland spelen dinsdagavond thuis voor de beker

Raymond Kraaijbeek analyseert
VOETBAL - Morgen, dinsdag 27 oktober, speelt Hermes-DVS thuis voor de KNVB-beker om 20.00 uur tegen HOVDJSCR. Deze net als Hermes-DVS meer dan een eeuw oude ploeg is voor Visser geen onbekende; hij was er trainer. 

Ook voor het zaterdagteam van Kethel Spaland staat er morgenavond een bekerontmoeting op het programma. De mannen van trainer Raymond Kraaijbeek ontvangen het team van zondagclub Woerden. De wedstrijd begint in Kethel om 20.00 uur. 
Jerry Visser spoort aan

Afgelopen weekend was bekerweekend. Kethel Spaland en Hermes-DVS moesten echter inhaalwedstrijden voor de competitie spelen, in welk geval de KNVB had verkondigd dat de bekerwedstrijden dan de dinsdag na het bekerweekend gespeeld moeten worden. Kethel Spaland had geen goede 'generale repetitie' voor het komende bekerduel. Uit tegen staartploeg Lombardijen werd weliswaar een voorsprong genomen, maar werd verzuimd vervolgens afstand te nemen, waarna de Lombardezen kort voor tijd gelijk wisten te maken: 1-1 (lees hier het wedstrijdverslag).

Bij Hermes-DVS was er in de uitwedstrijd tegen het laaggeklasseerde Blijdorp ook niet bepaald sprake van een goede aanloop naar het bekerduel. De Schiedamse verdediging had moeite met de Blijdorpse aanvallers, die een verrassende 1-3 stand op het bord wisten te krijgen. De lastigste aanvaller van Blijdorp, storingsmonteur van beroep, kreeg tijdens de tweede helft een storingsmelding en werd om die reden gewisseld. Werk gaat immers voor. Het gaf in de achterhoede van de blauwwitten iets meer rust, maar het zou tot de laatste minuten duren dat Hermes-DVS - met een man minder in het veld - de aansluitingstreffer inkopte én de gelijkmaker inschoot. Lees het complete verslag van deze slechte wedstrijd mét een enerverend slotstuk.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten