De Schiedammer Online (tijdelijke website)

zaterdag 21 november 2020

Met harddrugs op scooterend door het rode licht

SCHIEDAM - Gisteren reed iemand, naar later bleek onder invloed van harddrugs, met een scooter door rood licht op de Gerrit Verboonstraat in Schiedam. De politie hield de bestuurder staande. Deze bleek geen rijbewijs te hebben. De persoon werd voor bloedonderzoek meegenomen naar het politiebureau.  


De Politie Schiedam meldt over het voorval: "Aandacht vragen is aandacht krijgen. Het  is niet handig om door het rode verkeerslicht te rijden als je niet in het bezit bent van een rijbewijs en vermoedelijk ook nog eens onder invloed bent van verdovende middelen! Op vrijdagavond 20 november reed een scooterrijder door het rode verkeerslicht op de Gerrit Verboonstraat in het centrum van Schiedam. 

Tijdens controle bleek de bestuurder niet in het bezit te zijn van een rijbewijs en daarnaast gaf het gedrag en de uiterlijke kenmerken van bestuurder aanleiding om een onderzoek te doen naar eventueel verdovende middelen gebruik. Uit de daaropvolgende speekseltest bleek dat bestuurder kennelijk onder invloed was van harddrugs. Hierop werd bestuurder aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor een bloedonderzoek. De exacte uitslag hiervan zal binnenkort aan de bestuurder bekend worden gemaakt. Voor de andere feiten is proces-verbaal opgemaakt."


Geen opmerkingen:

Een reactie posten