De Schiedammer Online

zondag 4 oktober 2015

Doelpuntloos gelijkspel levert Kethel Spaland waardevol punt

VOETBAL - Kethel Spaland heeft vanmiddag thuis aan een 'dubbel brilstand' tegen OHVV een waardevol punt overgehouden. Interim-trainer Leen Koorengevel kon goed leven met de puntendeling. "Een terechte deling", noemde hij het na afloop.

Hij was zeker niet ontevreden over zijn elftal. "Ze hebben als een collectief gespeeld, het stond tactisch goed en er zijn heel weinig kansen weggegeven." Dat gold in de eerste helft vooral de eerste 35 minuten. Het restant van de eerste speelhelft liep het bij de vv Kethel Spaland wat uit de organisatie en konden de gasten zich iets meer laten zien.

Na de thee had Koorengevel zijn mannen weer op scherp staan en stond het tactisch weer goed aan Schiedamse zijde. OHVV ontbeerde de kracht om de wedstrijd te kantelen. Offensief gezien probeerde de thuisploeg met kopballen van Harun Can en Bas van de Krugten nog de dubbel-brilstand weg te poetsen. Tevergeefs, die stond ook na 90 minuten nog op het bord. Mede omdat hij met de opstelling had moeten improviseren (vier geblesseerden en een geschorste) was Koorengevel niet ontevreden met de puntendeling, waarbij hij verdedigend complimenten uitdeelde aan rechtsback Jasper Sprang en  de normaal in het tweede spelende linksback Rowell Spekenbrink.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten