De Schiedammer Online

maandag 5 oktober 2015

Eerste uur gratis parkeren in P van Nieuwe Passage

SCHIEDAM - Je kunt voortaan het eerste uur gratis parkeren in de parkeergarage van winkelcentrum De Nieuwe Passage Schiedam. Deze maatregel die 1 oktober jongstleden is ingegaan, is blijvend, zo laat de Nieuwe Passage desgevraagd weten.






Afgelopen zaterdag bestond het winkelcentrum twintig jaar. Dat werd zaterdagmiddag met verscheidene activiteiten gevierd, waarbij het winkelend publiek op originele wijze op de foto kon en prijzen kon winnen.

Met dit 1e uur gratis parkeren, geeft De Nieuwe Passage nu ook een welkom blijvend cadeau aan het Schiedamse publiek, waarmee de frequentie van het bezoek aan dit overdekte winkelcentrum alsook aan de omliggende onoverdekte straten ongetwijfeld gestimuleerd zal worden.

Bij parkeergarage  De Nieuwe Passage was het tarief voor het eerste uur 1,20 euro, daarna dertig cent per kwartier. De tekst op de website van de parkeergarage is nog niet aangepast.

Bij de ABC Parkeergarage (boven de winkels Albert Heijn, Blokker, C&A) met de oprit voor de auto's aan de Kreupelstraat, is het sinds jaar en dag zo dat het eerste uur gratis is. Daarna is het tarief vijftig cent per twintig minuten.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten