De Schiedammer Online

zondag 22 november 2020

Chill-ruimte inclusief waterpijpen in kelderruimte flat

SCHIEDAM - De wijkagenten Van der Vliet en Vahstal meldden gisteravond een rustige dienst te hebben gehad, waarbij ook de kelderruimte van een flat aan de 's-Gravelandseweg - waar daags ervoor een chill-ruimte was aangetroffen - opnieuw op aandacht van de agenten kon rekenen. 


"Dienst weer voorbij gevlogen. Veel controles kunnen uitvoeren in de wijk en weer de nodige info opgedaan Op de hotspots was het rustig. Ook in de kelderruimte 's-Gravelandseweg." Dat meldt wijkagent Schiedam Nieuwland Noord Izak van der Vliet na zijn dienst van afgelopen avond.

Hij gaf deze impressie van zijn dienst samen met collega Dennis Vahstal: "Rustig beeld. Alle overlastlocaties bezocht", geïllustreerd met bovenstaande foto's.

De dag ervoor meldde Dennis Vahstal, wijkagent Schiedam Nieuwland Oost: "Naar aanleiding van eerder gemelde klachten en DM-berichten in zake overlast gevende jeugd die zich ophoudt in de keldergangen aan de ‘s-Gravelandseweg hebben Izak en ik een onderzoek ingesteld. 

Keldergangen gecontroleerd echter geen jeugd aangetroffen. Wel een penetrante lucht afkomstig uit één van de kelderboxen. Deur laten openen door een politie-slotenspecialist waarna wij een chill-ruimte aantroffen met twee waterpijpen. Ouder in kennis gesteld die hier niet van op de hoogte was. Nieuw slot op de deur dus nu ook geen extra sleutels in omloop."


Bron foto's Instagram pol_vahstal en pol_vandervliet





Geen opmerkingen:

Een reactie posten