De Schiedammer Online

woensdag 25 november 2020

Sportieve 'Wall of Fame' komt in hal van Stadskantoor

SCHIEDAM - Wethouder Fahid Minhas heeft dinsdagavond laten weten dat de 'Wall of Fame' van Schiedamse sporters komt in de hal van het Stadskantoor. 

Op de foto zie je Piet Romeijn, de SVV-er die als back bij Feyenoord grote successen behaalde zoals het winnen van de Europacup 1. Dat is iemand die zeker niet mag ontbreken op de 'Wall of Fame'. Heb je suggesties voor sporters op de 'Wall of Fame'? Laat het de gemeente weten. 

"Vorig jaar nam de gemeenteraad de motie ‘Wall of Fame’ aan om Schiedamse sporticonen te eren. Het college heeft besloten om deze te realiseren in de hal van het Stadskantoor en nodigt Schiedammers uit om hun iconen voor te dragen", zo twitterde de wethouder met onder meer sport in zijn portefeuille vanavond.

De gemeente had dinsdagmiddag een persbericht uit laten gaan met een oproep aan Schiedammers om per e-mail Schiedamse sporticonen voor te dragen. In dit bericht werd gemeld dat de locatie nog niet bekend was. Hier lees je dat eerdere bericht van vandaag: Welke sporters horen er thuis op de 'Wall of Fame' in Schiedam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten