De Schiedammer Online

maandag 23 november 2020

Inzamelactie DE-punten voor pakken koffie voor de Voedselbank

SCHIEDAM - De Lionsclub Schiedam te Riviere gaat dit jaar een 'Douwe Egberts Waardepuntenactie' houden. Door deze actie wil de Schiedamse club pakken koffie van genoemd merk bijeenbrengen voor de Voedselbank Schiedam.


In heel Nederland zijn 130 Lionsclubs gedurende de maand december bezig met het inzamelen van de waardezegeltjes die je aantreft op pakken koffie en thee van dit merk. Deze zegels worden ingewisseld voor pakken koffie die naar zestig voedselbanken in ons land gaan.

Het is voor de negende keer dat deze 'Waardepuntenactie' gehouden zal worden in ons land. Vorig jaar leverde de actie 134.000 pakken koffie op voor Voedselbanken Nederland, zoals zanger René Froger - ambassadeur voor Voedselbanken Nederland, met links van hem Lia Mertens van de Lionsclub Schiedam te Riviere, en andere leden van de Lionsclubs in Nederland laten zien op deze foto.

Deze week gaat Lionsclub Schiedam te Riviere de DE-dozen in samenwerking met de Voedselbank weer plaatsen op diverse locaties in Schiedam. De bedoeling is dat de waardepunten van de DE-pakken erin gaan. "Zoek alvast thuis in lades, trommels en kasten", zo roept de organiserende Schiedamse club op.Inleverdozen vind je o.a. bij:

Boekhandel Post Scriptum in het Hof van Spaland
Plus Van der Meer Monseigneur Nolenslaan 460
KomKids Gerrit Verboonstraat
Retourette in de Groenelaan
Grote of Sint Janskerk
Dirk van de Broek Laan van Bol’EsGeen opmerkingen:

Een reactie posten