De Schiedammer Online

woensdag 30 december 2015

A4 Delft richting Schiedam afgesloten door verkeersravage nà de Beneluxtunnel

Stremming voor de Ketheltunnel (foto Politie Westland)
SCHIEDAM -  De A4 van Delft naar Schiedam is afgesloten, het verkeer in die richting staat stil. Deze afsluiting heeft te maken met een aanrijding net na de Beneluxtunnel richting A15. Daar is een ravage ontstaan door een aanrijding van meerdere voertuigen.

Onder de betrokken voertuigen één vrachtwagen. Er zijn vijf gewonden, waaronder ernstig gewonden. Deze aanrijding heeft te maken met een spookrijder op de A4.  Het onderzoek naar hoe de auto op de verkeerde weghelft terecht kon komen, loopt. (update: Met de mogelijkheid dat de bestuurder gedronken had, werd rekening gehouden, maar dit blijkt niet zo te zijn. Het gaat om een 72-jarige man).

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, waren ter plaatse. De ambulances en de helikopter zijn inmiddels vertrokken.  Er liggen over een afstand van enkele honderden meters nog veel brokstukken op de weg. Volgens de Verkeers Informatie Dienst is er veel tijd nodig voor de opruimingswerkzaamheden; het zou tot vijf uur vanmiddag kunnen gaan duren dat het verkeer grote hinder ondervindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten