woensdag 30 december 2015

Nouchka Fontijn geeft bokscollege. Kijk zelf hoe je actief kunt verdedigen

Nouchka Fontijn geeft bokscollege
BOKSEN - Bokster van het jaar Nouchka Fontijn laat zien wat 'actief verdedigen' is, in de eerste aflevering van het nieuwe KPN interactieve tv-sportprogramma Clubhuis 16.

KPN biedt zijn klanten via interactieve tv speciaal voor dit kanaal gemaakte programma's aan. Gisteren is het assortiment uitgebreid met een sportprogramma: Clubhuis 16. Vaste presentator is Filemon Wesselink die wekelijks een aantal topsporters ontvangt. In de eerste uitzending van Clubhuis 16 ontvangt hij in de studio o.a. bokster van het jaar Nouchka Fontijn. De in Schiedam wonende en in Vlaardingen werkende Fontijn laat in het programma-onderdeel 'sportcollege' een aantal boks-technieken zien. Zij spart met bokser van het jaar Peter Mullenberg. Andere gasten in deze eerste aflevering zijn Mark Tuitert (schaatsen) en
Churandy Martina (hardlopen). Nouchka's moeder, Martha Fontijn, in de regio bekend van haar vrolijke en kleurrijke schilderijen, zat in het publiek en maakte van de gelegenheid gebruik om op de foto te gaan met de hardloper.

Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten