donderdag 31 december 2015

'Serious City Schiedam' dit jaar vooral met lokale bestemming. Totaalbedrag 11250,-

SCHIEDAM -  De fundraising-actie 'Serious City Schiedam' heeft zich dit jaar niet alleen ingezet voor het internationale goede doel van 3FMSerious Request (Rode Kruis), maar ook voor meerdere lokale goede doelen.

Wethouder Alexander van Steenderen heeft vanmiddag op het Stadserf in de tent van Winterland Schiedam het totaal bedrag onthuld: 11.250 euro (ongeveer de helft van de opbrengst in 2014). Nadat hij het bedrag met een viltstift op de cheque had geschreven, applaudisseerde hij voor de opbrengst. Daarna overhandigde hij de deelcheques ten bedrage van 2.250 euro aan de vertegenwoordigers van de begunstigde stichtingen Net Niet Genoeg, Elivia, 1-2-3 en Jarige Job. De andere 2250,- gaat naar het Rode Kruis. Daarmee hebben dus de lokale doelen de overhand gekregen in de bestemming van Serious City Schiedam. 

Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.    
Geen opmerkingen:

Een reactie posten