vrijdag 18 maart 2016

Toon Wolters, trainer HBSS én SVV

VOETBAL -  Dit weekeinde staan er acht voetbalwedstrijden op het programma, vier op zaterdag en vier op zondag. Op elk van de dagen zijn er twee thuiswedstrijden. Zaterdag spelen HBSS en SVV thuis, zondag Kethel Spaland en SVV.

Bekend werd deze week dat Marvin Janssen (die zijn werkzaamheden als trainer stopt vanwege drukte met zijn eigen bedrijf) volgend jaar wordt opgevolgd door Toon Wolters, de trainer van SVV-zondag. De trainer die de afgelopen jaren zoveel successen boekte met het ter ziele gegane SVDPW, gaat dat volgend seizoen doen in een dubbelfunctie, op zaterdag voor derdeklasser HBSS en op zondag voor vierdeklasser SVV.

In de derde klasse ontvangt zaterdag de nummer 11 HBSS de nummer 9 Zestienhoven. Aanvang op Harga is 14.30 uur. HBSS wijst op haar website op het parkeerprobleem en op het feit dat de politie, ondanks de moeilijke parkeersituatie op Harga, bekeuringen van zo'n 90 euro uitdeelt. Dan wordt het bezoeken van een leuke partij amateurvoetbal duurder dan een bezoek aan de Kuip. HBSS:
"Al sinds jaar en dag geldt er in het gehele Sportpark Harga een algemeen parkeerverbod. Wegens diverse werkzaamheden op ons Sportpark, is het parkeren de laatste tijd een lastige zaak geworden. Wij constateren dat auto's vaak dusdanig geparkeerd staan dat anderen er niet meer langs kunnen. Dat kan zelfs gevaarlijk zijn als er noodhulpdiensten bij of langs moeten. Voor HBSS geldt dat er in het laantje waar de ingang is (Olympiaweg 41) NIET geparkeerd mag worden. De politie komt regelmatig langs om bonnen te schrijven (kosten € 90,-). en in het slechtste geval wordt uw auto weggesleept als deze hinderlijk in de weg staat. De gemeente Schiedam heeft om de parkeersituatie te verbeteren diverse tijdelijke parkeerplaatsen aangelegd die gebruikt kunnen worden. Er is parkeergelegenheid aan het Trimpad, parallel aan de Olympiaweg, langs de A4."

Voor het parkeren ook niet gunstig: zaterdag zijn er op Harga twee wedstrijden tegelijkertijd. Om 14.30 uur trapt de nummer 10 SVV af tegen de nummer 7  VOB. Aan het einde van de nieuwe ontsluitingsweg naar het SVV complex is er achter de staantribune van SVV een flink aantal parkeerplaatsen.

Uitwedstrijden zijn er voor Kethel Spaland tegen Piershil (14.30 uur) en voor PPSC tegen GGK (15.00 uur).

Het programma zondag:
Kethel Spaland - AGE  (14.00 uur)
SVV - Moordrecht (14.00 uur)
Besiktas - Excelsior'20 (14.30 uur)
Overmaas - Hermes-DVS (14.00 uur)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten