donderdag 17 september 2015

Hermandad versus Thunderking; politie legt beslag op nog meer vuurwerk

SCHIEDAM - De politie heeft woensdag nog eens 110 kilogram illegaal vuurwerk in beslag genomen, nadat er dinsdag reeds op 2700 kilo illegaal vuurwerk de sterke hand kon worden gelegd.

De verdachte, een 35-jarige man uit Capelle aan den IJssel, werd dinsdag al aangehouden voor de illegale handel in en het importeren van illegaal vuurwerk. De verdachte was toen samen met een Schiedammer een partij van 1200 kilo illegaal vuurwerk aan het uitladen bij een opslaglocatie in Schiedam. De Schiedammer werd ook aangehouden. Niet alleen in de bestelbus werd vuurwerk gevonden. Op de locatie vonden agenten nog eens 1500 kilo opgeslagen illegaal vuurwerk. Het onderzoek werd woensdag voortgezet. Daarbij werd duidelijk dat de man uit Capelle aan den IJssel op hetzelfde terrein in Schiedam een garagebox had gehuurd. Ook daarin werd illegaal vuurwerk aangetroffen; 110 kilo. Het vuurwerk is afgevoerd en in beslag genomen, zo meldt de politie.

1 opmerking:

  1. KARWEI Boskoop is de vuurwerkwinkel van Boskoop, Waddinxveen, Benthuizen, Gouda, Alphen aan den Rijn, Moerkapelle, Vuurwerkwinkel, Reeuwijk en omstreken. Wij verkopen het mooiste vuurwerk van de omgeving. En dat voor een scherpe prijs! U vindt bij ons onder andere knalvuurwerk en siervuurwerk. Die weer onderverdeeld zijn in batterijen, pijlen en grondvuurwerk! Ons vuurwerk is populair in de omgeving, daardoor komen mensen uit Benthuizen, Reeuwijk, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Reeuwijk, Hazerswoude, Zevenhuizen, Bodegraven, Gouda en Zoetermeer speciaal voor ons vuurwerk naar ons toe! Dat bewijst hoe goed ons vuurwerk is! Zelf uitproberen? Kom dan gerust eens kijken in onze showroom!

    BeantwoordenVerwijderen