woensdag 23 december 2015

Gemeente gaat ook met hondensportverenigingen praten over verdere ontwikkeling van Harga

Ook Stichting Rijnmond-voorzitter De Regt kan gemeente verwachten

SCHIEDAM - Maandag schreven wij dat de hondensport verenigingen uit de krant hebben moeten vernemen dat Hermes-DVS binnen Harga zou gaan verhuizen met als beoogde locatie de plek waar de drie hondensportcomplexen nu liggen (ofwel het voormalige complex van de voetbal- en honkbal vereniging Schiedam). Desgevraagd geeft de gemeente Schiedam hierop de onderstaande reactie.

"In het kader van de doorontwikkeling van sportpark Harga heeft de gemeente Schiedam de afgelopen periode gewerkt aan een business case. Deze business case bevat de financiĆ«le en ruimtelijke kaders van de toekomstige herontwikkeling. 

De business case is op 15 december jongstleden besproken in de gemeenteraad. De raad heeft toen besloten om het college van B&W opdracht te geven deze business case uit te werken tot een financieel uitvoeringsprogramma.

De plek waar de hondensportverenigingen op dit moment gehuisvest zijn, valt binnen het deel van Harga (de ruimtelijke scope) dat in de toekomst de functie sport zal behouden. Om te bepalen hoe dit deel ingevuld gaat worden, gaan we vanaf januari 2016 samen met betrokken sportverenigingen, en dus ook de hondensportverenigingen, hierover verder praten."

Lees ook het artikel Hermes-DVS dankt de gemeenteraad.Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.  

 

Dit is, vanaf het toekomstige complex van HC Schiedam gerekend, het eerste hondensportcomplex van de drie op rij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten