De Schiedammer Online

maandag 17 augustus 2015

Excelsior'20 wint uit bij HBS met 7 wickets

CRICKET - Excelsior’20 heeft vandaag de uitwedstrijd tegen  HBS gemakkelijk gewonnen. HBS had in de eerste innings een totaal van 148 neergezet. Voor slechts drie wickets en al in de twintigste over stapten de Schiedammers als winnaars van het veld.


HBS won de toss en begon met batten. De Haagse thuisploeg kwam tot 148 runs. Alleen de Haagse batsman Vink deed met 65 runs van zich spreken. Drie bowlers wisten twee wickets te nemen, namelijk Heggelman (2 voor 28), Van Bochhove (2 voor 34) en Joost Kroesen (2 voor 5). HBS trad overigens battend met een niet compleet elftal aan: men had negen man aan bat. Na de eerste inning was het negental aangevuld tot elf.

HBS kon in het veld dus met een compleet elftal weerstand bieden aan de Schiedammers. Toch had het goed battende Excelsior’20 maar anderhalf uur nodig om het HBS-totaal te passeren en deed dat voor slechts drie wickets. Tim Etman en Roel Verhagen openden aan bat voor de Schiedammers. Het eerste Excelsior-wicket viel op 31 runs. Tim Etman ging toen met 18 runs naar de kant. Verhagen bouwde verder aan het totaal met de ingekomen Lorenzo Ingram. Op een totaal van 59 viel het tweede wicket, dat van Roel Verhagen (28). Het partnership tussen Adam Woutersen en Ingram werd 16 runs later beëindigd met het vallen van het wicket van Woutersen (9). Vervolgens maakten Ingram (32) en Joost Kroesen (48) het karwei af. Not out gingen zij reeds in de twintigste over winnend het veld af.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten