woensdag 19 augustus 2015

Paul van den Bosch voorspelde 151 Excelsior-runs

CRICKET – Adel verplicht, zeggen ze figuurlijk als iemand aan zijn stand weet te voldoen. Dat kunnen we in dit geval zeggen van de winnaar van de runactie van Excelsior’20 van afgelopen zondag, journalist Paul van den Bosch.

In de gewonnen uitwedstrijd tegen HBS batte Excelsior’20 151 runs bij elkaar, waarmee het totaal van de Hagenaars van 148 werd gepasseerd. En 151 was precies het totaal dat door Excelsior-lid Paul van den  Bosch, hoofdredacteur Regioredactie AD Nieuwsmedia en ooit begonnen als sportverslaggever, was voorspeld.

Om mee te mogen doen aan het wedden op het aantal runs in de runactie leggen de deelnemers tien euro in. Na aftrek van het prijzengeld gaat de netto opbrengst naar de jeugdafdeling van Excelsior’20. Na elke gespeelde wedstrijd gaat de prijs naar degene die het dichtst bij het gescoorde aantal runs zit, mits de afwijking niet groter is dan tien runs. Indien niemand binnen een marge van tien runs heeft voorspeld, schuift de pot door naar de volgende wedstrijd.

Paul van den Bosch twittert dat hij zijn gewonnen prijs ook beschikbaar stelt aan de jeugd. Die 151 runs leveren daarmee een welkome dubbele score op voor de Excelsior-jeugd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten