De Schiedammer Online

donderdag 13 augustus 2015

Schiedam Cricketstad U19 vandaag in halve finale tegen Rood en Wit

CRICKET -  Schiedam Cricketstad staat vandaag in de halve finale van het Flamingo-jeugdtoernooi (onder 19 jaar). In Haarlem treedt het Schiedamse combinatieteam aan tegen het op eigen veld spelende Rood en Wit. In de poule werden eerder deze week beide wedstrijden gewonnen door Schiedam Cricketstad, met gisteren een memorabele century van Rens Heinsbroek.

Op initiatief van diverse cricketclubs doet een U19 team (d.w.z. onder 19 jaar) samengesteld uit spelers en speelsters van Hermes-DVS, Excelsior20 en Sparta, mee aan het deze week te spelen Flaming0-U19-toernooi. Dit gecombineerde regio-team, met de bijnaam Schiedam Cricketstad U19, is samengesteld uit de volgende spelers en speelsters: Luca Borrani, Sam Ruijgrok, Davi van Slobbe, Lisa Klokgieters, Cher van Slobbe (allen Hermes DVS) , Gijs Kroesen, Rens Heinsbroek, Luuk Kroesen, Bob de Leede, Ruben  Scheffers, Roel Verhagen, Nomaan Mohammed (allen Excelsior'20) en Max Hoornweg (Sparta). Coach is Lorenzo Ingram, eerste elftalspeler van Excelsior'20.  Ingedeeld in poule 1 met de combiteams HCC/VCC en Ghausia/Punjab zijn de poulewedstrijden afgelopen dagen gespeeld en is de stand opgemaakt voor de vandaag te spelen halve finales op Rood en Wit, in Haarlem, aanvang 13.00 uur . Morgen volgen de troostfinale en finale, aanvang 13.00 uur, ook op Rood en Wit. Het toernooi wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een gezamelijke BBQ.

Uitslagen poule 1

Maandag: HCC/VCC - Ghausia/Punjab    2-0 ( 252 v 9 - 131 a.o)

Dinsdag: Schiedam Cricketstad - HCC/VCC  2-0   ( 175 v 9 - 136 a.o.)

Woensdag: Ghausia/Punjab- Cricketstad Schiedam  0-2  ( 286 v 6 - 118 a.o.).
Rens Heinsbroek: 118 not out

Eindstand poule 1:

1. Cricketstad Schiedam, 2. HCC/VCC,  3.Ghausia/Punjab

Eindstand poule 2:

1. ACC,  2. Rood en Wit,  3. VRA

Vandaag:

Halve Finale 1 : Cricketstad Schiedam - Rood en Wit

Halve Finale 2: ACC - HCC/VCC

Vrijdag:

Finale: winnaar HF1 - winnaar HF2, aanvang 13.00 uur, locatie Rood en Wit
Al deze wedstrijden gaan over tweemaal vijftig overs. Na de finale wordt de 'kleine finale'  gespeeld over twee keer twintig overs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten