De Schiedammer Online

donderdag 13 augustus 2015

Simpel te koop

SCHIEDAM - Na bijna tien jaar heeft de eigenaar van restaurant Simpel eten & drinken aan de Vlaardingerstraat 17 b het bedrijf te koop gezet. De vraagprijs is 59.000 euro.

Voor de vraagprijs van 59.000 euro krijg je de gehele inventaris/ goodwill en handelsnaam. Het heeft verspreid over het rechter pand en het linker pandje in het totaal vijftig zitplaatsen. In de kelder zijn de toiletten en een opslag. Buiten is een terras op straat. Het

Intermediair Horeca Marktplein schrijft over het te koop aangeboden object: "Voortzetten in de huidige formule is zeer zeker een optie, maar met alle gemak kan de exploitatie worden veranderd in eetcafé, restaurant met internationale keuken of een ander geheel nieuw concept. Het restaurant is momenteel geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. De omzet is, zeker gezien de huidige openingstijden, goed te noemen. Verruiming van de openingstijden en daardoor ook de omzet is hier nog zeer zeker mogelijk. Het restaurant is met een klein team te bemannen, de mooiste combinatie is een stel waarvan één de keuken voor zijn rekening neemt en de ander de bediening, maar uiteraard zijn alle andere opties ook mogelijk".

Hiervoor heeft het pand ook een horecabestemming gekend, met bijvoorbeeld café Mallemolen, over beide panden, waarna het ook nog jaren links antiekwinkel en aan de andere zijde café was.















Schuin tegenover Simpel, op nummer 32, heeft ooit een van Schiedams bekendste horeca-gelegenheden gestaan, het historische hotel-restaurant Beijersbergen, dat ook stalhouderij en taxibedrijf was, en waar voetballers en cricketers van Hermes-DVS en hun tegenstanders zich verkleedden voordat zij hun wedstrijd gingen spelen aan de Damlaan.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten