De Schiedammer Online

zondag 9 augustus 2015

Vandaag: spannende finales in TSN Open

TENNIS - Het is vandaag onder een heerlijk zonnetje genieten van de tennisfinales in het TSN Open op tennispark Kethelhaghe in Schiedam-Noord. De spelers zelf zullen met temperaturen die oplopen tot 27 graden vandaag menig flesje water of sportdrank nodig hebben om de wedstrijden tot een goed einde te brengen.


De herenenkel 2 staat om half drie vanmiddag op het programma. Dan zouden er voor de als eerste geplaatste Bart Brons en voor de ongeplaatste Wouter Standaart, als we de weerberichten erop naslaan, net enkele welkome wolken voor de zon kunnen schuiven. Het belooft hoe dan ook vuurwerk en veel publiek. De toegang is gratis.

De damesenkel 2 kun je om een uur vanmiddag zien. Deze is wel volgens het plaatsingsschema: de nummer 1 geplaatste Claire Lablans tegen Lisa Borckink die de onderste helft van het schema aanvoerde. Op het zelfde tijdstip staat de finale herenenkel 3 op het programma. Daarin spelen de als derde geplaatste Paul Jansen tegen de ongeplaatste Bert Scholten. De dames enkel 3 begint om 10.00 uur. Hierin komt de als eerste geplaatste Sanne Bakker uit tegen de ongeplaatste Sherine Salem.

In nog veel meer onderdelen, waaronder een groot aantal dubbels die altijd spectaculair zijn om te zien, worden vandaag de finales gespeeld. Een leuke dubbel is om kwart over twee in de dames 5 tussen het TSN-koppel  Lianne Leliveld/Sari Tazelaar en het koppel Christien Bruggeman/Lianne de Jonge. Lianne Leliveld speelt in de dames enkel 5 om kwart over elf uur vanmorgen de finale tegen Kim Andeweg.

Veel finales dus. De vraag is derhalve aan wie de dames van de wedstrijdleiding vandaag de bloemen en de eerste prijzen zullen gaan uitreiken. Er waren trouwens elke dag bloemen voor een deelnemer, op de foto voor Aron Josen, omdat deze de hele avond op zijn tegenstander had gewacht, maar uiteindelijk onverrichter zake huiswaarts moest. Het boeket was een leuke pleister op de wond. Deze 'boeketten van de dag' zijn ter beschikking gesteld door Rosa Bloemsierkunst.

TSN-secretaris  Bram van der Putten over de score van de eigen leden op het toernooi:
"Na de heren finale hebben we nog een leuke ontmoeting tussen de koppels Marloes Rauws/Sabine van der Sar en Kimberley van Heugten/Vivian Polak.
Tsners: Marloes verwacht veel aanmoediging van jullie!
Ze komt ook nog uit in de DD3 met teamgenoot Mariet Pors, die op haar beurt weer finale speelt met Ingmar van der Wiel in de GD3.

Ook in de 4-categorie is TSN vertegenwoordigd:
Aan het eind van de middag spelen Tjarco Bras en Martijn Blokland tegen vader en zoon Van der Torre. Dymphy en Jasper Schuurman hebben hun finale er dan al op zitten.

Zijn er nog andere TSNers die een finale gehaald hebben?
Jazeker hier de andere TSN-kandidaten voor een titel:
Lianne Leliveld en sari Tazelaar in de DD5
Aron Josen HE5
Aiko de Jong en Kevin van der Putten in de HE6 mits Aiko zijn halve finalepartij in de ochtend winnend heeft afgesloten.
De koppels Tjalling Waterlander/Rick van der Zouwen en Richard Bras/Sander van ‘t Hoen gaan samen uitmaken wie het beste koppel is.
Nanine de Groot en Yvonne Pape gaan in de DD6 proberen de titel te halen.
In de DD8 gaan Mirjam Borsboom en Ingrid Wuijster er helemaal voor.
Al met al toch een aardige clubscore, we gaan het zien wie uiteindelijk die felbegeerde bekers mee naar huis mogen nemen". 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten