De Schiedammer Online

donderdag 6 augustus 2015

Bij TSN vanavond toppers in actie

TENNIS - Om half acht vanavond treden bij TSN in Schiedam vier toernooitoppers aan voor hun enkelspelen in de hoogste categorie, dat is sterkte 2. De als eerste geplaatste Bart Brons ontmoet de nog jonge Milan Voogt. Gelijktijdig komt al jaren deelnemer bij TSN, Wouter Standaart, uit tegen Robert van de Pas, die zijn laatste kans krijgt want in de HE3 is hij uitgeschakeld. 

Ook op hetzelfde tijdstip mag Thierry van Os (die gisteren verrassend in de 2 won van de als tweede geplaatste Davy Visser) weer optreden, nu in de HE3 waarin hij uitkomt tegen Matthias Duijzer. Iets later zal parktrainer Just Palm spelen in de HE4. Om kwart over negen komt eindelijk de local hero Benjamin van der Vlies in actie samen met juniorlid Thomas Pape, in de HD4.
"Wij vinden het een topprogramma, het wordt weer een zwoele avond dus waarom zou je thuis blijven zitten? Moet je je haasten na je werk, op Kethelhaghe staat de barbecue al voor je klaar", schrijft de wedstrijdleiding.


De verrassende verliezer van gisteren werd toch in de bloemen gezet (foto). Davy Visser kreeg uit handen van Carla Rietkerken van Rosa Bloemsierkunst het boeket van de dag. Hiermee wil het toernooiteam zijn waardering uiten voor het feit, dat hij ondanks drukke omstandigheden (koop en verbouwing van eigen huis) zich vrij heeft gemaakt voor deelname aan het TSN Open toernooi.

Gisteren was er volop tennisvuurwerk. Bijvoorbeeld een driesetter in de HD3. In een zinderend duel, die een groot deel van de avond besloeg, werd het Rietkerken-Konings-koppel  door de Spijkenissers Jeroen Tolenaar en Marco de Jong uit het toernooi geknald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten