De Schiedammer Online

zaterdag 8 augustus 2015

Toerist in zijn mandje in portiek. Waar? raden maar!

SCHIEDAM - Kun jij raden in welk portiek deze Oostenrijker in zijn mandje ligt. Samen met zijn hond. Welterusten allemaal.

We trekken met onze stad steeds meer toeristen aan. Dat is goed voor onze middenstand. Voor onze stadseconomie. Dat zal echter niet in alle gevallen duiten in het laatje brengen van de enkele hotels en b&b's die wij in onze stad hebben. De politie trof in de nacht van vrijdag op zaterdag een man aan die zich samen met zijn hond een open-lucht-hotel had toegedacht. De agenten hebben het maar zo gelaten. De politie schrijft: Horecadienst, tref Oostenrijkse man met hond aan. Leuk gesprek gehad, situatie zo gelaten. Zorgt niet voor overlast en is morgen vroeg weer weg, zegt ie. Heeft nog een aardige weg te gaan naar Oostenrijk.

Of het nou echt een toerist is volgens de definitie die een VVV erop los zal laten, is maar de vraag. We vroegen het aan de politie:
Ja en nee. Is via Hoek van Holland met de ferry vanuit Engeland gekomen en gaat naar Oostenrijk...ooit... Hij vindt Schiedam ook wel mooi :-)

Wij laten hier in het midden waar de politie hem aantrof, want willen nachtrust van hond en baas niet verstoren. Wellicht leuk om te raden als je daar vannacht zin in hebt. Je kunt het op onze pagina op FB krabbelen. Morgenochtend plaatsen we de complete foto, inclusief antwoord waar. Voor nu, raden maar. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten