maandag 12 oktober 2015

Over Van Dijk gesproken. Oud-secretaris Aad van Dijk na 20 jaar afwezigheid weer bij SVV

VOETBAL -  Twintig jaar lang was hij niet bij SVV geweest. Vanmiddag kwam hij weer eens naar zijn club kijken. "Naar SVV tegen Fortuna", zo noemde hij het zelf, Aad van Dijk. Vele jaren was hij secretaris bij SVV, geenszins overdreven te zeggen dat hij zowat woonde op Harga. Maar ze waren de oud-secretaris nog geenszins vergeten bij SVV. Toen een oplettend lid hem als aandachtig toeschouwer tijdens SVV - Victoria'04 langs de lijn spotte, werd hij - ome Aad - uitgenodigd voor een kop koffie in de bestuurskamer. Samen met de huidige voorzitter Hans van Dijk, geen familie, genoot Aad van Dijk op deze frisse oktoberzondag van de handenwarmende bruine drank. Al snel haalde Aad van Dijk oude herinneringen op. Jammer genoeg voor hem en iedereen met een roodgroen hart werd de 0-1 ruststand in de volgende 45 minuten niet meer omgebogen.

Over familie gesproken. Aad van Dijk is overigens evenmin familie van de voormalig sponsor Van Dijk, die de proflicentie van SVV uiteindelijk in Dordrecht zou doen belanden (voorzitter Hans van Dijk is ook geen familie van de oud-Mercedes-dealer). Wel familie is Aad van Ron van Dijk (dat is zijn zoon), tegenwoordig trainer bij Hermandad. In een land waarvan 40% onder de zeespiegel ligt, zijn dijken onmisbaar; een land daardoor dus met heel veel Van Dijk's. Ook een van SVV's bekendste spitsen is een Van Dijk, wijlen Dick van Dijk, die na zijn SVV-tijd onder meer bij Ajax en FC Twente furore maakte.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram. 

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten