donderdag 15 oktober 2015

Soap op Schiedam Forum bijna 1,4 miljoen keer gelezen. Je mag er (n)iets van vinden

SCHIEDAM - Een onderwerp op het Schiedam Forum op de website Schiedamstad is reeds bijna 1,4 miljoen keer gelezen. Wat het onderwerp zal zijn, zal niet moeilijk te raden zijn voor inwoners van Schiedam. We zullen een extra clue geven: het heeft met een voormalig hoogwaardigheidsbekleder te maken. De naam van hem of haar noemen we maar niet, voor dat je het weet ben je een ochtend kwijt aan de gang naar de rechtbank.


Vanmorgen was het ook zo ver voor sommige Schiedammers die het in hun hoofd hebben gehaald om iets te vinden van deze hoogwaardigheidsbekleder. Hoe durven ze ook om iemand zo naar af te Schilderen. Die hadden lef zeg. Net zoals een aantal andere criticasters. Nee, hoogwaardigheidsbekleder, het woord zegt het al, hoog en waardig, daar mag je niet aan twijfelen. Zo zou het inderdaad moeten zijn. In ieder geval: enkele Schiedamse lastpakken die deze hoogwaardigheidsbekleder het leven zuur hebben gemaakt, keerden vanmorgen opgelucht huiswaarts vanaf een Haags paleis. In paleizen voelen hoogwaardigheidsbekleders zich uiteraard meer dan thuis, dat is hun domein. De desbetreffende bekleder a fortiori als dit een paleis van justitie is. En dan nog wel in een meervoudige kamer, tjonge jonge wat een eer. Dan ben je echt een hoge boom (om maar niet van de wind te spreken). De Schiedamse lastpakken mochten hun woordje doen, de hoogwaardigheidsbekleder met juridische aanhang edoch niet. Die had aldus de rechter de vorige keer al genoeg gezegd. Wie het fijne ervan wil weten, kijkt snel op het forum. Die hoogwaardigheidsbekleder vindt zo'n forum overigens helemaal niet leuk en al helemaal niet als je iets van diegene vindt. Ook aanpakken die mensen die een mening op een forum durven hebben, vindt deze bekleder. Een reden temeer wellicht om snel eens naar dat forum te gaan, en er ook wat van te vinden!

Waarom scribent dezes nu ineens aan de Flintstones moet denken, wie zal het zeggen. Daar werd die goed van vertrouwen zijnde Fred, door zijn lieftallige echtgenote in het nachtelijke uur grofweg bij het vuil gezet. Hoe heette ze ook alweer? Fred krijste van ongenoegen en vooral ongeloof de naam van zijn echtgenote dan uit. Van haar had hij dat niet verwacht. Ze zag er toch zo schattig uit. Maar ja Fred, je kunt je vergissen.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten