zondag 11 oktober 2015

Tweetal hoofdsponsors. SVV: "Wij komen terug waar we vandaan zijn gekomen"

VOETBAL - Als je een oer-Schiedammer vraagt welke club de meest roemruchte voetbalclub van de stad is, zul je 9 van de 10 keer spontaan het antwoord 'SVV natuurlijk' krijgen. Tenzij je het aan een 'Hermes-kist' vraagt.

De blauwwitten hebben in ieder geval oudere wortels. Maar de roodgroenen zijn zeker te weten langer doorgegaan op professioneel voetbalniveau. Helaas is de prof-licentie uiteindelijk in Dordtse handen
terecht gekomen. Anno 2015 speelt Hermes-DVS op zondag in de derde klasse en trokken de blauwwitten zich voor de lopende competitie terug met een prestatie-elftal voor wat betreft de zaterdagcompetitie. SVV heeft zowel op zaterdag als op zondag een eerste team spelen, op beide dagen in de vierde klasse.

SVV heeft er een nieuwe hoofdsponsor bij, 'Van der Ree Horeca.nl' van Perry van der Ree, voor een periode van drie jaar. Nog meer goed nieuws: DUOcar stacaravan en Chaletbouw BV, was sponsor en heeft het sponsorschap met drie jaar verlengd. Beide sponsors zijn hoofdsponsor. Duocar en Van der Ree zijn daarmee beide shirtsponsor van heel SVV, senioren en jeugd, zaterdag en zondag. Gesteund door deze nieuwe driejarige sponsorschappen, kan SVV nu gaan bouwen aan een opmars. De grootste tribune van Schiedam, nog uit de tijden van het betaald voetbal, staat er al. "Uiteraard zijn we beide sponsors zeer dankbaar dat zij vertrouwen hebben in onze vereniging en nu rust op ons de taak om ons te gaan concentreren op het verder (op)bouwen van SVV in al haar facetten. Let maar op!! We komen terug waar we vandaan zijn gekomen. Niet direct maar rustig aan", aldus het SVV-bestuur.

Gisteren won SVV met een tennisuitslag de stadsderby uit tegen PPSC. Vandaag staat er op Harga een semiderby op het spel. SVV ontvangt Victoria'04. De Vlaardingers staan met 9 uit 5 op een gedeelde vierde plaats. SVV vergaarde uit even zoveel wedstrijden 4 punten en staat op de elfde positie in de tabel. Bij de gasten van hedenmiddag zijn de doelpunten voor en tegen in balans, 11 om 11. Bij de mannen van Marcel van der Ven zijn dat er 7 voor en 13 tegen. Beide opponenten van vandaag verloren afgelopen zondag.

Het is fris maar zonnig, ideaal voetbalweer, om te spelen én om te kijken. Vanmiddag om twee uur op Harga op het hoofdveld van SVV.


Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten