De Schiedammer Online

donderdag 1 oktober 2015

Tennis Spelregelcafé van KNLTB bij TSN voor alle tennisliefhebbers

TENNIS -  Tennis Vereniging Schiedam Noord (TSN) houdt op vrijdagavond 9 oktober aanstaande een Spelregelcafé. Deze bijeenkomst op Tenniscentrum Kethelhaghe is gratis toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in de tennissport.

Een Spelregelcafé is een door de nationale tennisbond, de KNLTB, georganiseerde informele bijeenkomst waarbij tennissers, ouders, coaches, trainers, scheidsrechters en alle belangstellenden kennis kunnen opdoen van de tennisspelregels en hierover met elkaar in discussie kunnen gaan. Het is niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig om die kennis op te doen door middel van een Spelregelquiz (je kunt kaartjes winnen voor het Nederlands Kampioenschap Tennis) en aan de hand van video’s met spelregelsituaties. De aanwezigen kunnen in discussie gaan over de spelregels onder leiding en met uitleg van een bondsscheidsrechter. Onder het genot van een drankje heb je achteraf uitgebreid de mogelijkheid om je vragen te stellen aan de aanwezige scheidsrechter. Op 9 oktober is dat de Schiedamse bondsscheidsrechter Dennis Bossaert.  

Het programma:
Vanaf 19.30 uur Inloop (koffie/thee)
20.00 uur Opening
20.15 uur Spelregelquiz
20.45 uur Korte pauze
21.00 uur Uitslag van de spelregelquiz
21.30 uur Vragen
22.00 uur Afsluiting + prijsuitreiking

Het Spelregelcafé is voor iedereen toegankelijk. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar src.schiedam@gmail.com

Het bruist overigens van de activiteiten bij TSN. Op dit moment wordt in de weekeinden de KNLTB-herfstcompetitie gespeeld. Aan het einde van de competities houdt TSN doorgaans een eindfeest, zo ook ditmaal. Op zaterdag 24 oktober wordt dit slotfeest gehouden. Er is gekozen voor het thema 'Halloween at TSN'. Het is de bedoeling dat de leden in hun meest afschrikwekkende outfit op het feest zullen verschijnen.

De komende herfst en winter wordt er op de buitenbanen een 'winterdubbelcompetitie' georganiseerd. Op acht vrijdagavonden wordt er in wisselende samenstellingen gedubbeld. De eerste speelavond is 13 november.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten