De Schiedammer Online

zondag 31 januari 2016

Excelsior'20 wint met man minder: 4-0 en klimt naar plek 2

VOETBAL - Excelsior'20 heeft zojuist in blessuretijd, ondanks een ondertal, de voorsprong tegen Meeuwenplaat vergroot tot 4-0. Het ooggetuigeverslag van Ton de Leede lees je straks op deze blog, met foto's van Joep Schrijver.

(zie voor het verslag hier)


Hermes-DVS startte deze speelronde als de nummer 4, Excelsior'20 als de nummer 3, Charlois als de nummer 2. Excelsior'20 en Charlois hadden evenveel punten en hebben dat na vandaag nog steeds, maar op doelgemiddelde nemen de Schiedammers nu plek 2 in. Hermes-DVS zakt door het verlies naar de vijfde plaats, op 2 punten afstand gevolgd door Maasstad/Tediro dat gelijkspeelde tegen Blijdorp. BZC/Zuiderpark won van Besiktas en klom naar de vierde plek. Koploper OHVV liet geen steek vallen en droogde DHZ met 5-0 af. Kethel Spaland uit tegen Abbenbroek kwam in deze derde klasse D vandaag niet in actie; het veld was te slecht.



We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.
 





  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten