zondag 31 januari 2016

In Schiedam gaat alleen Excelsior'20 door; Hermes-DVS uit tegen Charlois. SVV en Kethel Spaland afgelast

Maar gelukkig kun je ook droog op de tribune zitten bij SVV en Excelsior'20
VOETBAL - Het heeft vrijdag en zaterdag flink geregend, vannacht en vanmorgen was het overwegend droog, maar nieuwe buien zijn vanmiddag verwacht. Wat afgelastingen betreft voor de Schiedamse clubs, moesten er voor de thuiswedstrijd van Excelsior'20 tegen Meeuwenplaat en voor de uitwedstrijd van Kethel Spaland tegen Abbenbroek om half twaalf vanmorgen herkeuringen aan te pas komen. Zojuist is bekend geworden dat Kethel Spaland is afgelast. Excelsior'20 gaat door. SVV zou thuis spelen maar is ook afgelast.

Eerste klasser SVDPW gaat sowieso niet door, want heeft zich teruggetrokken uit de competitie.

Kethel Spaland is afgelast
In de derde klasse spelen drie Schiedamse clubs. Excelsior'20 dat op de derde plek staat met 32 punten ontvangt op eigen veld Meeuwenplaat (zevende plek met 19 punten, met een wedstrijd minder gespeeld). Hermes-DVS (vierde met 26 punten) gaat op bezoek bij het op plek 2 staande en op kunstgras spelende Charlois, dat overigens hetzelfde puntentotaal heeft als Excelsior'20. In de thuisbeurt won Hermes-DVS van Charlois (3-2). Kethel Spaland (op plek 8 met 18 punten) zou op bezoek gaan bij hekkensluiter Abbenbroek (4 punten), maar is afgelast.

SVV is afgelast
In de vierde klasse zou het op plek 11 staande SVV - dat dit weekend veel nieuwe leden kan begroeten vanuit SVDPW (ook HBSS kan uit SVDPW gelederen nieuwe leden begroeten) - thuis spelen tegen het twee posities lager genoteerde Steeds Hooger. Veel lager kan het dus niet voor de bezoekers uit Rotterdam-Noord, alhoewel voor hen nu de nieuwe vijfde klasse gloort. SVV zal er uiteraard alles aan doen om uit de gevarenzone te raken.


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten