donderdag 4 februari 2016

Kwartet Schiedamse galerieën speelt in op Art Rotterdam Week

SCHIEDAM/ROTTERDAM - Vier Schiedamse galerieën spelen in op de grootscheepse kunstmanifestatie die volgende week in Rotterdam plaatsvindt, de Art Rotterdam Week.

Van 10 tot en met 14 februari vindt in Rotterdam de 'Art Rotterdam Week' plaats, met op verschillende locaties in deze stad exposities, performances, lezingen, met als belangrijkste locatie de Van Nellefabriek (het programma). "Art Rotterdam heeft zich ontwikkeld tot de plek om jonge kunst te ontdekken. Ook deze 17e editie brengt u de laatste ontwikkelingen binnen de beeldende kunst in verschillende tentoonstellingsmodellen. Hierin kunt u vanuit verschillende invalshoeken de rijke schakering van de hedendaagse kunstproductie aanschouwen; videokunst in Projections, installaties en performances in Intersections, de nieuwste lichting Nederlandse kunstenaars in Prospects & Concepts en jonge galeries met solopresentaties in de New Art Section", aldus de organisatie.  

Tijdens de Art Rotterdam Week openen vier Schiedamse kunstzalen hun deuren van woensdag 10 tot en met zondag 14 februari tussen 11.00 en 20.00 uur, te weten Galerie Jabelle/Jacques Tange, Stichting Kunstwerkt, Artipico en LH131. Laatsgenoemde is de nieuwe galerie van Hans Ritman aan de Lange Haven 131, bij veel Schiedammers bekend als het gebouw waar ooit de bibliotheek gevestigd was. 

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten