zondag 31 januari 2016

SVDPW meisje en heren 3 stappen over naar SVV

Verhuizing naar SVV komt op gang
VOETBAL - De meisjes B1 van SVDPW stapt in zijn geheel over naar SVV.  Deze meisjes, die enkele jaren geleden bij Hermes-DVS speelden, werden vorig seizoen ongeslagen kampioen van de tweede klasse en stonden dit seizoen op een tweede plaats in de eerste klasse met een wedstrijd minder gespeeld. Ook de heren 3 stapt geheel over naar SVV.


Door het ontbinden van SVDPW kunnen leden tussentijds overschrijving aanvragen naar een andere club en lopende het seizoen bij de nieuwe club aan de competitie meedoen. Van SVDPW succestrainer Toon Wolters was al bekend dat hij volgend seizoen trainer zal zijn van SVV (zo).

"Deze bikkels hadden het kampioenschap in eigen handen om te kunnen promoveren naar de hoofdklasse. Echter is dit spijtig niet meer mogelijk doordat alle teams van SVDPW uit de competities zijn genomen. De ontstane situatie bij SVDPW heeft ertoe geleid dat de meiden tijdens een meeting hebben aangegeven dat zodra het niet goed gaat met de vereniging zij het liefst met Toon Wolters wilden meegaan," aldus teambegeleider Raymond Tobé, over het team dat bekend stond als 'Schiedamse Leeuwinnen'. Tobé: "Dit team bestaat niet alleen uit een stel fantastische meiden, maar er zijn ook een drietal begeleiders/trainers, een verzorger, een teamfotograaf en een fanatieke aanhang".

Ook het elftal heren 3 van SVDPW (staat in de halve finale van de beker en had nog geen puntverlies in de competitie) stapt over. "En mogelijker wijs ook heren 5, maar dat is nog niet zeker. Dit weekend vinden de benodigde overschrijvingen plaats en diegenen hopen zo snel mogelijk weer deel te kunnen nemen aan de competities," aldus Tobé, die vervolgt: "Wij willen hierbij het bestuur van SVV bedanken voor de mogelijkheid om te blijven voetballen en de prettige gesprekken die hieraan vooraf gingen".


Individuele overstappers die reeds bekend zijn:

Dennis Tienpond naar HBSS
Danny Schaap naar HBSS
Willem Bolland naar HBSS
Sandic Avdic naar Leonidas (zo)
Judrik Leitoe naar Leonidas (zo)
Kevin Varela Pereira naar Leonidas (zo)
Benvindo Westdijk naar Leonidas (zo)
Doelman  Amel Avdic naar De Egelantier Boys
Ismael Adsalmis naar Kocatepe


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten