zondag 21 februari 2016

Excelsior'20, Hermes-DVS en SVV thuis. Kethel Spaland uit tegen koploper OHVV

Vanmiddag goed gevulde tribunes in Schiedam
VOETBAL - Vandaag staan er als de velden een beetje willen meewerken drie thuiswedstrijden op het programma. Excelsior'20 ontvangt op Thurlede Overmaas. Op Harga spelen zowel Hermes-DVS (tegen DHZ) als SVV (tegen Pretoria). Voor Kethel Spaland staat de uitwedstrijd tegen koploper OHVV op het programma; het veld in Oudenhoorn zal om 11.00 uur worden herkeurd. {Update: Volgens de laatste berichten (13.00 uur, gaat alles door)} Aldus de buienradar is het van nu tot en met vanmiddag bewolkt maar naar alle waarschijnlijkheid droog.

Een prima uitbeurt van de ploeg uit Kethel (op plek negen in de stand), zou erg welkom zijn voor stadsgenoot Excelsior'20. In de totaalstand in de derde klasse D staat Excelsior'20 op de tweede plek op vijf punten van koploper OHVV. De nummer twee neemt het vandaag in Thurlede op tegen de nummer voorlaatst Overmaas. In dezelfde klasse staat Hermes-DVS op plek vier. In de thuiswedstrijd moeten er punten te halen zijn tegen de nummer 11 DHZ.

SVV speelt vandaag voor het eerst thuis onder de nieuwe leiding van trainer Toon Wolters en in de nieuwe samenstelling na de komst van een aantal SVDPW-spelers. Dit is meteen een zespuntenduel richting veiligheid, tegen de nummer 12 Pretoria (met 15 punten uit 16). SVV staat op 17 punten uit 15 en kan dus vandaag bij winst een groter gat slaan. Geheel onderop in deze vierde klasse B bungelt Transvalia met 1 punt uit 16 partijen en doet een plaats hoger SteedsHoger zijn naam geen eer aan met 8 punten, al moet gezegd dat het aantal gespeelde wedstrijden hier pas op 13 staat. Kortom, los van laagvlieger Transvalia staan de ploegen in de onderkant van de tabel nog redelijk dicht bijeen.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 
Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.
   

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten