De Schiedammer Online

woensdag 23 september 2015

Senioren gingen gratis op de foto in opnieuw seniorvriendelijke Vlietland


Kijk zelf maar. 


SCHIEDAM -  Inmiddels is de fotoshoot voorbij en is het resultaat gepubliceerd. Zoals wij al verwachtten: standaard-layout van cover met daarin de foto geplaatst van 'senior met kroost', waarbij het begrip  senior niet al te strak omlijnd was, zoals wij al hadden voorspeld. Maar foto's kijken is altijd leuk. Kijk zelf maar.

SCHIEDAM - Vandaag tussen 12.00 uur en 15.00 uur kun je gratis op de foto in het Vlietland Ziekenhuis. Sint Franciscus Vlietland doet dit om te vieren dat opnieuw het 'senior vriendelijk ziekenhuis' keurmerk is behaald.

In de Schiedamse vestiging van dit fusiehospitaal wordt vandaag een studio ingericht. Daar kan een senior op de foto, met naar keuze zijn of haar (achter)(klein)kind(eren). "Welkom om voor één dag model te staan op de voorkant van het patiëntenmagazine ‘SAMEN’ van de Sint Franciscus Vlietland Groep", schrijft het feestvierende ziekenhuis. We nemen aan dat ermee bedoeld wordt dat een foto wordt gemaakt van senior en kroost, en dat deze foto wordt gemonteerd in de cover-layout. De senior die zich aldus laat vereeuwigen zal, nemen wij aan, vervolgens een printje van de cover mee naar huis krijgen. Doet het altijd goed thuis, als je ook eens op de cover staat van een glossy. We nemen het aan, maar het persbericht is er niet duidelijk over. Ook een kunst hoor om berichten te schrijven die niets aan duidelijkheid te wensen overlaten. Dat vragen niet alleen senioren maar eigenlijk alle patiënten dan wel cliënten om.

Trouwens, wat is een senior? Een precieze leeftijdgrens wordt niet genoemd. Kortom, morgen, als je toch niets te doen hebt en een leuke foto wilt - altijd leuk op de digitale-schoorsteen ofwel Facebook-pagina - en je je senior genoeg voelt, even naar het Vlietland voor een gratis fotoshoot. Dat is weer eens wat anders dan een röntgen-plaatje.

Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten