vrijdag 25 september 2015

M&R viert 65-jarig bestaan bij buurman Hosman

Peter Breeman
SCHIEDAM - M&R Accountants heeft gisteren in de namiddag met relaties het 65-jarig bestaan gevierd. Dit Schiedamse bedrijf is gevestigd aan de Westvest 46. M&R onthaalde de vele relaties op heerlijke wijnen en hapjes bij buurman Hosman Vins.

1 juli was het precies 65 jaar geleden dat Cees Molenaar met zijn bureau startte. Na twintig jaar in Rotterdam gevestigd te zijn, werd het door de gestage groei nodig dat een ruimer pand werd gezocht. Dat vond Molenaar in Schiedam, aan de Tuinlaan. Het bedrijf bleef gezond doorgroeien. Begin jaren negentig zocht men opnieuw naar ruimere behuizing. Ditmaal bleef het bedrijf binnen de stadsgrenzen. Het pand van notaris Bonga aan de Westvest werd overgenomen, het huidige adres. Niet dat daarmee de expansie ten einde kwam. In 1997 kon het aan de achterkant van het pand grenzende pand van de schietvereniging, aan de Lange Haven, worden overgenomen.

Peter Breeman, een van de partners van M&R, vatte in een speech de huisvestingsgeschiedenis, de komst van de verscheidene partners en de ontwikkelingen met humor voor de vele aanwezigen samen. Hij zei onder meer dat, net zoals in veel andere branches, ook de accountancywereld last heeft gehad van de komst van internet, zo ook M&R, maar dat de komst van internet en de andere ICT-ontwikkelingen daarentegen ook veel goeds brengen. "Ondanks onze hoge leeftijd hebben wij de handdoek opgepakt en het afgelopen jaar grote stappen voorwaarts gemaakt. Wij werken geheel "in de cloud", alle dossiers zijn vanaf boekjaar 2014 geheel gedigitaliseerd en dashboardtoepassingen inclusief apps en in de zeer nabije toekomst klantenportals zorgen ervoor dat onze klanten snel en helder inzicht krijgen in hun financiƫle reilen en zeilen", aldus Breeman.

Na de aangeklede borrel voor de relaties, werd met de medewerkers bij Hoppe gezamenlijk gedineerd.

De integrale tekst van de toespraak van Peter Breeman lees je hier.  

Voorafgaand aan de ontvangst van de relaties bij Hosman Vins drie van de grondleggers van M&R op een rij, v.l.n.r. Rob van Wetten, Martin van Doesburg en Peter Breeman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten