De Schiedammer Online

maandag 19 oktober 2015

Twee traumahelikopters opgeroepen naar Schiedam voor verschillende ongevallen

SCHIEDAM - Op dit moment zijn er twee traumahelikopters ingezet voor ongevallen die los van elkaar maar vlak bij elkaar hebben plaatsgevonden. Aan de Overschiesestraat is de helikopter geland naast de trambaan aan de rand van de Schie. Hier gaat het om een te water geraakte man, die door de politie uit het water is gered en die gereanimeerd wordt. Op ongeveer vijfhonderd meter verder, bij het station Schiedam, is een vrouw onder een goederentrein gekomen, waarvoor de traumahelikopter vanaf locatie Amsterdam is uitgerukt en inmiddels is geland. Beide gele helikopters zijn op een steenworp van elkaar geland op het brede trottoir tussen Schie en trambaan. Het treinverkeer via station Schiedam ondervindt zeker tot 9 uur vanavond hinder door het ongeval.

Update: de te water geraakte gereanimeerde man is naar het ziekenhuis gebracht; het heeft helaas niet mogen baten; de man is overleden. 



Volg ons ook op facebook en twitter en instagram. 

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten