donderdag 22 oktober 2015

Verver in 'per seconde wijzer'

SCHIEDAM/HILVERSUM -  Onze gemeente heeft gisteren, op indirecte wijze, de televisie gehaald. Tijdens de bekende VARA-quiz 'per seconde wijzer' ging één van de vragen over burgemeesters. De deelnemer krijgt dan een aantal namen in beeld en moet vervolgens raden welke tekst bij welke naam hoort. De deelnemer verwisselde in zijn beantwoording 'Verver' en 'Leers'. Kees Driehuis lichtte de fout van de deelnemer toe. Bij de omschrijving door 'per seconde wijzer' van Wilma Verver: "Sloot aannemer uit van gemeenteopdrachten na een privégeschil over een verbouwing",  voegde Driehuis er aan toe: "Nou, daar is nog een hoop gedoe over. Zelf denkt ze er heel anders over".

De quiz-deelnemer zat dus fout. Dat zouden wij hier in deze blog niet durven zeggen van mevrouw Verver... je bent maar zo een ochtend kwijt aan een rechtsgang, zoals we al schreven tijdens ons artikel over de Verver-soap.

Op de stadsblog  lezen wij reacties die erover gaan of Verver ook te zwaard zal gaan tegen de VARA.
"Zal Verver nog reageren met "ach het is maar een spelletje"......?"
"Neen, wordt waarschijnlijk/zeker een aangifte."


Volg ons ook op facebook en twitter en instagram.  

Als bedrijf of organisatie een journalist nodig voor persbericht, interview, verslag, webtekst, foto, videodoc? Schakel persbureau Mirum in Modum in.
Bel Jan Schrijver voor informatie op 010 - 4111121. Voor spoedopdrachten: 06-83563025.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten