zaterdag 24 oktober 2015

Kethel Spaland vandaag naar Lombardijen; Hermes ontvangt morgen Blijdorp

Goede mogelijkheden voor Jerry Visser en zijn team
VOETBAL - Met de lopende herfstvakantie, is er een beperkt competitieprogramma. Er staat één zaterdag competitiewedstrijd voor een Schiedamse club op het programma: de uitwedstrijd van Kethel Spaland tegen Lombardijen. Zondagclub Excelsior'20 komt ook vandaag in actie, in een bekerwedstrijd uit tegen Oegstgeest. Toch hoeven we dit weekeinde niet helemaal langs-de-lijn-loos te blijven in Schiedam. Zondag ontvangt Hermes-DVS op Harga de mannen van Blijdorp.


Er moeten goede mogelijkheden zijn voor het team van Hermes-trainer Jerry Visser om in deze inhaalwedstrijd alle punten in Schiedam te houden. De veertien clubs in deze derde klasse D speelden, op Hermes en Blijdorp na, 7 wedstrijden. Indien de Schiedammers winnen, staan zij samen met OHVV op de derde positie met 16 punten. Excelsior'20 staat al op 17 uit 7 en bezet de tweede plaats. Charlois heeft nog een punt meer, hetgeen goed is voor de toppositie in de ranglijst. Hermes-DVS speelde afgelopen zondag 2-2- gelijk tegen Kethel Spaland (dat staat 11e met 6 uit 7). Blijdorp verloor zondag van Overmaas met 1-0 en heeft pas 3 punten, wat een voorlaatste plek betekent.

Ook in de zaterdag tweede klasse D, waarin Kethel Spaland uitkomt, betreft het vandaag een inhaalprogramma. Kethel Spaland staat 10e met 6 uit 6. Ook voor de mannen van Raymond Kraaijbeek valt er iets te halen: Lombardijen staat met 1 punt uit 6 stijf onderaan. De club uit Rotterdam-Zuid kreeg al 22 treffers om de oren. Daarvan incasseerde men er afgelopen zaterdag zes tegen Feyenoord. Kethel Spaland gaat met het goede gevoel van een 2-3 uitzege van afgelopen zaterdag naar Rotterdam-Zuid toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten