De Schiedammer Online

zaterdag 30 januari 2016

Schipluiden ook veel te sterk voor SVV (za)

Oswin Ipcedencia: ,,Wij missen hun slimheid''



..moeten punten pakken tegen kleine ploegen, dat gaat lukken..



 door Ton de Leede




VOETBAL - Als één van de weinige ploegen in de regio mochten de zaterdag voetballers van SVV de kunstgraswei in. Schipluiden, de onbetwiste koploper in de vierde klasse E, maakte zijn faam waar en veegde de Schiedammers met 6-0 van het strijdperk. ,,We waren niet eens stukken slechter, constateerde SVV-trainer Oswin Ipcedencia, misschien ietwat met een roodgroene bril op, ,,maar zij hebben een slimheid die wij niet bezitten."

SVV, als altijd met de beste voetballende intenties, moest alras onderkennen dat de thuisploeg niet heel veel kansen nodig had om tot scoren te komen. Waar SVV amper in scoringspositie kwam, bouwde de thuisploeg gestaag aan een steeds ruimere voorsprong. SVV trachtte met fair play de score beperkt te houden. De 4-0 ruststand was een vrij eerlijke weergave van de realiteit.

Na het theedrinken werden de goals duurder. SVV kreeg wat meer vat op de tegenstanders, Schipluiden daarentegen deed bewust een stapje minder. SVV moest in de betere tweede helft nog maar  twee treffers dulden zodat de eindstand op 6-0 kwam te staan.

,,We hebben gewoon lekker gespeeld,'' aldus Oswin Ipcedencia, ,,in een wedstrijd die je nooit kan winnen. Schipluiden heeft hoger gespeeld en dat merk je aan alles. Voor ons is het zaak tussen plek 8 en 10 te eindigen. Dus we moeten punten pakken tegen de kleine ploegen en dat gaat lukken.''

De Schipluidse doelpunten werden gescoord door Chris van Beurden, Leon van der Zalm, Thom van Mil (tweemaal) en Sjoerd Boks (tweemaal). 


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten