zaterdag 16 januari 2016

Taxaties op 'nieuwjaarsreceptie' van Boekhuis in wording dat toch reeds bestaat

Taxateur  Arie Molendijk
SCHIEDAM -  Het Schiedams Boekhuis aan de Hoogstraat 104-106 houdt volgende week zaterdag een nieuwjaarsreceptie: 23 januari, van 12.00 tot 16.00 uur. Voor het jaar 2016 wel te verstaan.
Oud en nieuw gaan goed samen: op die dag is Arie Molendijk aanwezig, de bekende beroepstaxateur. "Bezit je een boek waarvan je denkt dat dat heel wat waard is of wil je graag weten of het wat waard is? Neem dat boek dan mee en laat het taxeren!" zegt Annette Jongen, eigenaresse van het in wording zijnde maar toch al bestaande Boekhuis, dat onlangs een fraaie slag sloeg door de hand te leggen op het interieur van de gestopte boekhandel J.S. van Leeuwen.
Kijken naar het taxeren van Molendijk is gratis, maar als het jouw boek of boeken betreft, kost het geld. Hij rekent vijf euro per taxatieklant, ongeacht het aantal boeken. Dus flink slepen met tassen vol kostbare boeken, om Molendijk flink aan de slag te krijgen voor een niet zo kostbare fee.
"Ik hoop je te kunnen verwelkomen de 23e, met of zonder boeken," aldus Annette.


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten