De Schiedammer Online

zondag 10 januari 2016

Trainingsfaciliteiten onder het dak van de A4 voor cricket en honkbal

Cricketers en honkballers kunnen trainen onder luifel
CRICKET - Van het sportpark op het dak van de A4 zullen niet alleen de voetbalvereniging Kethel Spaland, de handbalclub Ventura en de Ballet- en Dansstudio Schiedam gebruik gaan maken, maar ook de cricketers van Hermes-DVS en Excelsior'20 en de honkballers van Honk- en Softbalvereniging Schiedam.









Van dat extra gebruik van het A4Park maakte burgemeester Cor Lamers melding tijdens zijn nieuwjaarsrede zaterdagmiddag. Onder de luifel van het dak van de A4 is niet alleen ruimte voor parkeerplaatsen, maar ook voor trainingsfaciliteiten voor beide cricketclubs en de honkbalvereniging. Hermes-DVS-voorzitter Marinus Elenbaas, aanwezig op de nieuwjaarsbijeenkomst, gaf desgevraagd door de Schiedams-verslaggever aan erg in zijn nopjes te zijn met deze toekomstige faciliteit. "Er kunnen mooi drie cricketkooien naast elkaar worden aangelegd. Daarin kunnen we 's winters prima oefenen; nu gaan we als Schiedamse cricketers om te batten en bowlen voor indoortrainingen naar VOC in Rotterdam", aldus Elenbaas. Behalve deze door de burgemeester genoemde faciliteiten voor de slagsporten, kan het ook nog mogelijk zijn om onder de A4-luifel een atletieksprintbaan aan te leggen.



We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten