woensdag 10 februari 2016

Zondag Valentijnsdag: "We love rugby"; om halfelf. Nu ook jeugd van 12 tot 16

Een beeld uit de video-impressie van de kick-off
RUGBY -  Aanstaande zondag is het weer zover; op een actieve manier kennismaken met rugby. In Schiedam bij de nieuwe rugbyclub Hermes-DVS, ofwel de oudste voetbal- en cricketclub van de stad. Aanvang zondagmorgen halfelf.
Na de kick-off bijeenkomst die op zondag 31 januari plaatsvond voor de kinderen in de pupillenleeftijd, is bij de vereniging duidelijk geworden dat er zeker ook bij de middelbare-schooljeugd belangstelling bestaat voor deze teamsport. "Door de belangstelling vanuit de leeftijdsgroep tussen de twaalf en zestien jaar oud, hebben we nu ook voor die leeftijdsgroepen voldoende kinderen. We hebben daarvoor enige promotie gedaan bij de middelbare scholen Spieringshoek, Gymnasium, Lyceum Schravelant, Jozef Mavo, Groen van Prinsterer en Lentiz college. De respons is heel goed. Kortom, de belangstelling overtreft onze verwachtingen", zo is oprichter en voorzitter van de nieuwbakken rugbyafdeling van Hermes-DVS, Jeroen Krabbendam, erg enthousiast over de gang van zaken.

Een video-impressie van de eerste training.

Lees ook het interview met Jeroen Krabbendam, waarin de plannen van de nieuwe rugby-club wereldkundig werden gemaakt.


We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten