De Schiedammer Online

zondag 1 november 2015

DWS werkt meermalen achterstand weg en wint met 27-25 tegen HVV

HANDBAL - Zaterdagavond werd de vijfde speelronde in de heren zaalhandbalcompetitie gehouden. Daarin draait DWS goed mee. HVV werd in een spannende wedstrijd verslagen met 27-25. Door de zege staat DWS op de derde plaats.

DWS begon niet scherp, wat tot een 1-4 achterstand leidde. Daarna kwamen de Schiedammers beter in hun spel en werkten ze de achterstand weg. DWS kon gaan rusten met een 13-10 voorsprong. In de tweede helft liet DWS tegenstander HVV weer terugkomen in de wedstrijd. De score ging op en neer. DWS heeft twee keer een achterstand van vier doelpunten moeten wegwerken in de tweede helft. Daarna gold: erop en eroverheen; een verschil van vier doelpunten werd opgebouwd, maar in de cruciale eindfase werd het toch nog even billenknijpen.

"In de laatste twee minuten kon HVV toch nog gevaarlijk dichter bij komen, maar hielden wij heel goed ons koppie erbij", zegt trainster Diana Zandwijk. "Wij hebben een erg goede wedstrijd gespeeld. Ik ben echt super tevreden." Tim Hogendoorn en keeper Reggie Hoogesteger waren gisteren de beste Schiedamse spelers, vond de trainster.

Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina  een duim geeft! Bij voorbaat dank.