De Schiedammer Online

dinsdag 3 november 2015

Inbrekers waren actief in Andriessenlaan, Graaf Florisstraat, Van Hallstraat en Van Hogendorpstraat

SCHIEDAM -   Er is in de week van 26 oktober tot en met 1 november in Schiedam vier keer ingebroken of een poging daartoe gedaan, meldt de politie. Dat is één keer meer dan in de voorgaande week. en dan in de week daarvoor toen de politie voor de eerste maal de woninginbraken publiceerde. Er zitten geen heterdaadjes bij. De tijdstippen van de (pogingen tot) inbraken zijn ditmaal minder precies aan te geven.







Aan de Willem Andriessenlaan werd een slot open geboord. Dat is gebeurd op zaterdag 31 oktober, ergens tussen vier uur in de middag en middernacht.

Aan de Graaf Florisstraat is gepoogd in te breken via de achtertuin. De daders zijn in meerdere tuinen geweest, maar het is niet gelukt om ergens binnen te komen. Dit moet plaatsgevonden hebben tussen vrijdag 30 oktober elf uur 's avonds en zaterdagochtend half acht.

Een voordeur werd opengebroken aan de Van Hallstraat. Het tijdstip van de braak moet ergens liggen tussen vrijdag 30 oktober vijf uur 's middags en zondag 1 november half tien 's avonds.

Aan de Van Hogendorpstraat heeft een inbraak plaatsgehad op woensdag 28 oktober tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

De politie vraagt degenen die iets verdachts gezien hebben of informatie hebben over één van deze inbraken, contact op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Update: de teller blijkt afgelopen week nog een inbraak hoger uit te komen. Een lezer heeft de politie gemeld dat er van vrijdag op zaterdag is ingebroken op het Rubensplein. Daar was echter nog geen aangifte van gedaan, aldus de politie. 


Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina  een duim geeft! Bij voorbaat dank. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten