De Schiedammer Online

zondag 8 november 2015

SVDPW laat door gemiste strafschop twee punten liggen bij VELO

Wolters..we horen in deze 1e klasse thuis

door Ton de Leede


VOETBAL/WATERINGEN -  In de allerlaatste minuut, bij een stand van 1-1, kreeg SVDPW een strafschop toegekend. Terecht of niet, daar maalde SVDPW-trainer Toon Wolters niet om. Kijken deed hij niet toen Sandin Avdic zijn aanloop nam. Het voorgevoel van de coach werd bewaarheid: Sandin Avdic miste de kalktrap jammerlijk.

,,Toch ben ik trots op mijn jongens,'' toonde Toon Wolters zijn grote hart, ,,want met die eindstand van 1-1 kan ik goed leven. We hebben opnieuw aangetoond dat we in deze eerste klasse thuishoren.''

Toon Wolters, bezig aan zijn laatste seizoen als roerganger van de SVDPW-selectie, had zijn huiswerk over VELO gedaan. ,,VELO is écht een club om rekening mee te houden. Het heeft 71 teams en 9 velden. Niet gek dat het zwaar bespeelde hoofdveld niet allerbest is.'' SVDPW-goalie Eyup Tenekecioglu was volgens zijn trainer het slachtoffer van het abominabele veld. Een op het oog vrij onschuldig schot kreeg enkele vervelende hobbels en verdween achter de verbijsterde doelman (1-0).

De gasten uit Schiedam lieten het betere spel zien in Wateringen. VELO leek als enige opdracht te hebben om de nul achterin te houden. Spaarzaam zochten de gastheren de vijandelijke helft op. Alleen bij dode spelmomenten waagde VELO zich massaal op de andere helft om het fysieke overwicht uit te buiten.

SVDPW claimde in de eerste helft een strafschop na een overtreding op Ugur Sencer en zag een in Schiedamse ogen zuivere treffer afgekeurd worden.

Na de 1-1 van Sandin Avdic en het, rond de zeventigste minuut, wegsturen van een VELO-verdediger leek SVDPW lange tijd op de drie punten af te stevenen. Maar zelfs het buitenkansje van elfmeter was niet weggelegd voor de onfortuinlijke eersteklasser.

Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina  een duim geeft! Bij voorbaat dank.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten