De Schiedammer Online

woensdag 25 november 2015

Zes Schiedamse bedrijven starten klusportal 'Uw vakmensen'

SCHIEDAM - Wie moet je hebben voor welke kleine of grote klus? De nood aan de man door een lekkage of verstopping? Sleutels kwijt en sloten laten vervangen? Vijf Schiedamse bedrijven en een bedrijf uit Barendrecht zijn het  samenwerkingsverband 'Uw vakmensen' aangegaan om een webportal te starten dat voor particuliere en zakelijke klanten in deze regio duidelijk maakt bij welke vakman je terecht kunt.

Bovendien willen de zes bedrijven vanuit dit samenwerkingsverband zo nodig gecombineerde dienstverlening aan klanten kunnen bieden. "De bedrijven hebben de nodige vakkennis en een uitgebreid netwerk. Ze stemmen de werkzaamheden zo veel mogelijk op elkaar af, zodat je maar één keer hoeft thuis te blijven", is een van de voordelen die de bedrijven in hun persbericht over de gestarte samenwerking noemen.

De zes bedrijven zijn:
  • Aannemingsbedrijf en DHZ-winkel Govaart
  • HZ- en beveiligingszaak Enorm-Engering
  • Loodgietersbedrijf Petit
  • Woninginrichter Van Loenen Verf & Wonen
  • Elektrotechnisch bedrijf W. Broeren & Zonen
  • ICT-bedrijf Excellentia (Barendrecht)

De contactgegevens zijn:

Telefoon 010 - 8200006
Postbus113
3100AC Schiedam
info@uwvakmensen.nl


Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 
Ben je twitteraar? Dan vind je ons hier.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten