dinsdag 15 december 2015

Minister Schultz over openstelling A4: "Wat mij betreft zo snel mogelijk. Hopelijk vóór de kerst"

Schultz...weggebruikers kijken reikhalzend uit naar openstellingdoor Jan Schrijver
SCHIEDAM/DEN HAAG - Het staat de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen, nu open - na het ontvangen van de openstellings vergunning van de gemeente Schiedam en van de vergunning inzake het waterwegpompen van het Hoogheemraadschap Delfland - om de A4 Delft - Schiedam open te stellen voor het verkeer. "We zitten in de afrondende fase. Ik weet dat veel weggebruikers die nu op de A4 rijden reikhalzend uitkijken naar het moment dat de weg die ze nu al zien liggen, wordt opengesteld. Wat mij betreft gaat dat nu zo snel mogelijk gebeuren", aldus de minister in een reactie aan Schiedams.nl. Later voegde zij eraan toe dat zij hoopt dat dit vóór de kerst zal zijn.

De openstelling voor het verkeer zal gaan plaatshebben, zonder dat er eerst een lintje is doorgeknipt of iets dergelijks. Een officiële plechtigheid kan altijd nog, zo liet de minister weten.

Het verwachte verkeersaanbod op werkdagen zal zo'n 130.000 voertuigen per dag zijn.

Lees ook ons eerdere bericht van vandaag over de vergunning van het Hoogheemraadschap, alsook het artikel over de open dag en het artikel over de door de gemeente Schiedam vorige week afgegeven vergunning.


Beste lezer, we stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina Schiedams.nl  een duim geeft! En onze Facebookpagina De Schiedammer krijgt natuurlijk ook heel graag jouw waardering. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers goed volgen. Bij voorbaat onze dank. 

Ben je twitteraar? Volg ons dan hier.  

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten